NIET ZOMAAR EEN REPARATIE

HET IS DE DUURZAME KEUZE

Iedere dag streven we naar meer duurzaamheid. We willen een nieuwe standaard zetten voor bedrijven in onze industrie als het gaat om de omgang met – en verantwoordelijkheid voor – het milieu.

WIJ HEBBEN HET NORDIC SWAN ECOLABEL

De Techsave technologie is gecertificeerd als milieuvriendelijk. Ons business model is volledig circulair en we doen er alles aan om zoveel mogelijk laptops en smartphones met waterschade te repareren.

Het Nordic Swan Ecolabel certificaat betekent dat we voldoen aan een set strenge criteria die continu worden gecontroleerd. Alle officiële Techsave partners zijn gecertificeerd. Daarom kan jij er op rekenen dat jouw apparaat op een zo duurzaam mogelijke manier is gereinigd.

Lees meer over het Ecolabel hier.

MENS – PLANEET

PRODUCT – WINST

Alle vier de elementen moeten positief beïnvloedt worden om aan onze standaard van een duurzame onderneming te voldoen.

WE HEBBEN EEN CIRCULAIRE STRATEGIE

Onze volledige business strategie is er op toegespitst om de levensduur van apparaten met waterschade te verlengen.
Door ons gepatenteerd proces dat werkt met een combinatie van water en een speciale zeep met het Nordic Swan Eco-label, brengen wij electronica met waterschade weer tot leven.

WE SORTEREN WAT NIET GERED KAN WORDEN

Wanneer we een laptop of smartphone reinigen die niet meer gered kan worden, dan zorgen wij ervoor dat het apparaat zorgvuldig uit elkaar wordt gehaald en na sortering kan worden hergebruikt.

Smartphones en computers bevatten veel ruwe materialen waarvan de winning en behandeling een grote CO2 afdruk nalaat. Deze werkwijze put de aarde uit en maakt de natuur kapot.

Wij sorteren en recyclen ons afval, zodat het gebruikt kan worden voor nieuwe producten.

WE VERMINDEREN DE HOEVEELHEID AFVAL

Wij werken er dagelijks aan om de hoeveelheid elektronisch afval in de wereld significant te verminderen.

Sinds 2007 heeft Techsave meer dan +25,000 waterschades kunnen repareren. Ieder apparaat dat we redden zorgt er daarbij voor dat we tussen de 60 en 400 kg CO2 hebben bespaard.

WIJ STEUNEN

TWEE ONTWIKKELINGSDOELEN VAN DE UN

LATEN WE STARTEN

KLAAR OM ECHT TE VERANDEREN?