Techsave opent eerste Nederlandse servicecenter voor smartphones & laptops met vochtschade

by | 2. Jun, 2021 | Uncategorized

From the left: Nico van Vendeloo, CEO – Bram van Vendeloo, Manager Operation – Arie van Driel, Chief Mechanic – Micha van Loon, Manager Customer Care

Het in Denemarken gevestigde technologiebedrijf Techsave opent op 17 juni in Dordrecht het allereerste multi-brand service center voor het repareren van vochtschade aan smartphones en laptops.

REVOLUTIONAIR EN MILIEUVRIENDELIJK

Techsave heeft een revolutionair gecontroleerde, gepatenteerde en gecertificeerde vloeistofreinigingsmachine ontwikkeld. Meer dan 80% van de smartphones en laptops met vloeistofschade kunnen hiermee succesvol, efficiënt en milieuneutraal worden behandeld. Tot op heden werden toestellen met vloeistofschade vrijwel altijd vernietigd.
Niet alleen op technologisch gebied is deze nieuwe reinigingstechniek uniek, ook op het gebied van milieubesparing heeft de komst van deze nieuwe machine een groot positief effect. Eén laptop die wordt gereinigd en hierdoor niet hoeft te worden vervangen, bespaart 386 KG CO2-uitstoot. Dat staat gelijk aan 11 dagen energieverbruik in een gemiddeld huishouden of 15 dagen non-stop autorijden.

EEN UITSTEKENDE OPLOSSING VOOR VERZEKERAARS

De Techsave technologie wordt al door verschillende partners in heel Europa gebruikt.
Vanaf 17 juni wordt dat anders, reparateurs en verzekeraars in de Benelux kunnen elk soort door vocht beschadigde smartphone of laptop laten reinigen bij het servicecenter in Dordrecht. Techsave gaat dus verder daar waar reparateurs, het toestel niet meer herstellen of waar verzekeraars vochtschade in hun verzekeringsvoorwaarden uitsluiten.

‘’We zijn verheugd om ons eerste multi-brand Techsave-servicecenter in de Benelux te openen en onze aanwezigheid op het gebied van reparatie technologie te introduceren.’’ Aldus Johny Gotfredsen, Manager Concept & Relation bij Techsave.

Met name de verzekeraars hebben hiermee een kosten besparing door herstel in natura in plaats van vervanging of uitkering van de dagwaarde. Enkele vooraanstaande verzekeraars zoals Harmony, a.s.r. en Univé hebben de voordelen reeds ervaren.

Een Techsave service centrum in de Benelux

Nico van Vendeloo, ondernemer in duurzame technologie en consumenten elektronica
gevestigd in Dordrecht, is blij met de komst van het Nederlandse servicecenter. Hij kent het
Deense bedrijf al jaren en is bekend met de reinigingsmachine.

‘’Het is voor ons fascinerend om met Techsave samen te werken. Ze hebben de uitdaging van
vloeistofschade aangepakt en iets ontwikkeld dat werkt. Het bedrijf heeft een oplossing
bedacht die milieuvriendelijk en gebruiksvriendelijk is. Het Deense Technologisch Instituut
heeft de technologie geverifieerd door middel van grondige tests. We kijken ernaar uit om
samen te werken met een bedrijf dat vanaf het begin de juiste dingen heeft gedaan.”

ZEKERHEID VOOR DE KLANTEN

Techsave biedt haar klanten meer zekerheid met deze nieuwe technologie. Op de meeste smartphones en laptops zit 24 maanden leveranciersgarantie. Mocht er binnen deze garantieperiode vochtschade optreden dan vervalt veelal de leveranciersgarantie. Als wij uw smartphone of laptop succesvol reinigen, dan neemt Techsave de resterende garantieperiode over tot de 24 maanden zijn verstreken.

 

Nico van Vendeloo
CEO Techsave Benelux
Nico@techsavebenelux.nl
+3188-0442987

Johny Gotfredsen
Manager, Concept & Relation
Techsave A/S
jg@techsave.com
+45 20993000

Recent posts

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.